Jag fotograferar med en Nikon D5 och använder enbart Nikons objektiv. Mina favoritobjektiv är Nikons 58/1.4 och 105/1.4E, båda två suveräna för porträttbilder. Editering gör jag på en iMac 27’’ och som de flesta andra använder jag Adobes program.

20150920-DSC_5446

Som människa skulle jag beskriva mej som en som älskar att utveckla mej själv. Jag har alltid multipla projekt på gångs, som nog upptar en stor del av min tid Genom livet har de här projekten varierat, men tex fotograferingen är en hobby som funnits där i flera årtionden.

När jag tänker efter, så är många av mina intressen såna som lärt mej något extra om livet. Fotograferandet har lärt mej att se världen på annorlunda sätt, lite från en annan vinkel. Jag ser vackra ansikten i folkmängder, detaljer som berättar historier, former och skuggor ger det där lilla extra. Ser ljusets natur överallt.

Gymnastik, en annan hobby jag nu sysslat med en handfull år har även den lärt mej flera viktiga saker. Den enskilt kanske viktigaste saken där är att disciplin kan föra mej till platser motivation aldrig kan. Plus att det är en rolig och mycket givande hobby förstås.

Böcker är ett annat nyfunnet intresse. Har egentligen läst böcker enbart de senaste åren. Älskar böcker som kan lära mej något mera om mej själv eller om de omkring mej. Har alltid gillat djupa diskussioner om livet, så vad passar bättre än böcker om just det ämnet? Fråga mej - och jag kan rekommendera några riktigt bra böcker.

Så i korthet, jag är en människa som älskar att utveckla mej själv. Eller, försöker så gott jag kan åtminstone. Vare det sej är fotografering eller något annat.

Powered by SmugMug Owner Log In